• facebook
  • linkedin
  • twitter

Niek van der Sprong Culturele Producties is een bureau dat zich bezighoudt met de ontwikkeling en uitvoering van culturele concepten en evenementen. Van oorsprong gestart en gesetteld in Zwolle. Met aansprekende en toonaangevende festivals, waaronder het Bevrijdingsfestival Overijssel en het originele Stadsfestival. Maar ook bijzondere events zoals Koningsdag 2016 en de opening van Museum De Fundatie, Theater de Spiegel en de Isalaklinieken.

De eigenaar-directeur Niek van der Sprong heeft tot voor kort met een sterk vast team gewerkt. Na de overdracht van het Bevrijdingsfestival Overijssel aan de nieuwe directie onder leiding van Emma Quilligan en Annemien Brugging heeft Niek van der Sprong de zetel van het bedrijf verhuisd naar Gouda.

Lustrumjaar “Vier75jaarvrijheid”

Op dit moment houdt Niek van der Sprong zich bezig met de ontwikkeling van een uitgebreid, aansprekend en inhoudelijk programma in Overijssel voor het lustrumjaar “Vier75jaarvrijheid”. Dit programma komt mede tot stand door samenwerking met het Nationaal Comité 4 & 5 mei, het Historisch centrum Overijssel, het Infocentrum Canadese begraafplaats Holten, het Bevrijdingsfestival Overijssel en de de speciale landelijke stichting “Vier75jaarvrijheid”.

Bekijk onze festivals en onze projecten op maat voor een impressie van Niek van der Sprong, Culturele Producties.

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact op.

IMG_6514

Interview door Joost Karhof met Niek van der Sprong en gedeputeerde Hester Maij over het festival beleid in Overijssel.