• facebook
  • linkedin
  • twitter

Opening museum De Fundatie

Na anderhalf jaar verbouwen, mocht Prinses Beatrix op 31 mei ‘De Wolk’ van Museum de Fundatie openen. Naast een kijkje in het museum met tentoonstellingen van o.a. Jeroen Krabbé, Pieter Henket en Dans op de Vulkaan is de opening gevierd met een optreden van Introdans en het Nederlands Symfonie Orkest.

Publieksopening

Na de officiële opening op 31 mei is Museum de Fundatie vanaf 1 juni weer open voor publiek. Op 1 juni was de entree gratis en de openingstijden verruimd van 10.00 – 22.00 uur. Naast een bezoek aan het museum konden bezoekers genieten van Live muziek en Straattheater. Onder andere waren hier de Meander Big Band, Sofia Dragt, Mpingo, Town of Saints en de Broken Brass Ensemble te zien. Met bijna 8200 bezoekers op de eerste openingsdag, was het een groot succes! Zowel de officiele opening als de publieksopening werden verzorgd door Niek van der Sprong, culturele producties.

Prinses Beatrix opent Fundatie

Prinses Beatrix opent Fundatie

 

Avatar foto

Annemien werkt sinds 2008 bij Niek van der Sprong Culturele Producties. Zij is verantwoordelijk voor de communicatie en sponsoring van de projecten en festivals.