• facebook
  • linkedin
  • twitter

Opening Isala klinieken voor personeel en geïnteresseerden

De Isala klinieken hebben het mooiste ziekenhuis van Nederland gebouwd. Niek van der Sprong Culturele Producties organiseerde de opening voor al  het personeel van de Isala klinieken: het personeelsevent op 29 juni. Daarnaast realiseerden wij de opening voor geïnteresseerden uit Zwolle en omgeving: De Sneakpreview op 6 juli . Later dit jaar volgt er nog een officiële  opening, waar wij ook inhoudelijk verantwoordelijk voor zijn.

Inspirerend cultureel programma

De Isala klinieken hebben uitgesproken naast het mooiste ziekenhuis ook het beste ziekenhuis te willen woorden. Dit motiveerde ons, nog meer,  om voor de Isala klinieken de beste en  de mooiste opening te organiseren. Dat vergde  heel wat voorwerk, een ziekenhuis is namelijk geen festivalterrein waar je kan doen en laten wat je wilt. Onze uitdaging lag erin om een kwalitatief en inspirerend cultureel programma te maken in het mooiste decor denkbaar: het nieuwe ziekenhuis van Zwolle. Het personeelsevent en de sneakpreview waren zeer geslaagd. Nu op naar de officiële opening! Voor meer informatie zie ook:

www.isalaverhuist.nl

Avatar foto

Laura werkt sinds 2004 af en aan bij Niek van der Sprong Culturele Producties, sinds begin 2013 weer fulltime. Vanuit haar achtergrond als docent Theater is zij vooral bezig als programmamaker.