• facebook
  • linkedin
  • twitter

Kerst in de Vesting 2017

logo-kidvKerst in de Vesting wordt in 2017 voor de 9e keer georganiseerd in Elburg. Het is een tweedaags evenement waarbij de monumentale vesting het decor vormt voor warme wintertaferelen en de kerstsfeer van rond 1900, met een gevarieerd en kwalitatief aanbod van muziek, theater en randprogrammering. Niek van der Sprong Culturele Producties is bij de organisatie betrokken op het gebied van de logistieke voorzieningen (verkeer, parkeren, toegangspoorten), de veiligheidsvoorzieningen en publieksstromen en voor inhoudelijke aanvullingen op het programma.

Voor de komende editie bouwt Kerst in de Vesting voort op de basis die de afgelopen jaren is ontstaan: een sfeervol evenement rond de kerstperiode waar de monumentale vesting Elburg als decor dient voor taferelen en aankleding van rond 1900. Kerst in de Vesting heeft de ambitie om de komende jaren uit te groeien tot een professioneel georganiseerd evenement met een interessant en kwalitatief programma waarbij de sfeer en inbreng van bewoners en ondernemers centraal zullen blijven staan.

Meer info over Kerst in de Vesting ( 08 en 09 december) op de website www.kerstindevesting.nl

Avatar foto

Annemien werkt sinds 2008 bij Niek van der Sprong Culturele Producties. Zij is verantwoordelijk voor de communicatie en sponsoring van de projecten en festivals.