• facebook
  • linkedin
  • twitter

Congres Vereniging Nederlandse gemeenten

De gemeente Zwolle heeft Niek van der Sprong Culturele Producties gevraagd om de ontvangst van 3000 gasten tijdens het congres Vereniging Nederlandse gemeenten (VNG) te organiseren. Dit zijn bestuursleden uit heel Nederland die elk jaar in een stad bij elkaar komen voor een congres. Dit jaar is de Gemeente Zwolle hier gastheer voor.

Ontvangst

De gasten hebben een druk programma gedurende twee dagen in Zwolle. Aan het einde van de eerste dag komen ze bij elkaar. 
Bij de  ontvangst staat het netwerken en borrelen centraal en ontvangen wij deze gasten op het Broerenkerkplein, één van de meest karakteristieke plekken van Zwolle, de achtertuin van de Librije. Wij zijn voor deze opdracht van aankomst tot vertrek van de gasten verantwoordelijk en proberen onze culturele kwaliteit ook in deze opdracht naar voren te laten komen.

Avatar foto

Aniek werkt sinds 2010 als vrijwilligerscoördinator bij Niek van der Sprong Culturele Producties. Inmiddels behoren het personeelsbeleid en de bedrijfsvoering ook tot haar taken en regelt zij de horeca van Bevrijdingsfestival Overijssel.