• facebook
  • linkedin
  • twitter

Lang Leve de Club

Op zaterdag 25 april Lang leve de clubvieren we in Zwolle onze verenigingen, stichtingen, (sport)clubs en hun vrijwilligers.

In ons koninkrijk zetten honderdduizenden  mensen zich als actief  lid in voor hun vereniging, stichting of sportclub. Voor hen en andere belangstellenden is deze feestelijke dag dan ook bedoeld. Op zaterdag 25 april wordt voor jong en oud een groots LANG LEVE DE CLUB festival  georganiseerd  met muziek (sessies), debat, bijeenkomsten, sportclinics en demonstraties in Park de Wezenlanden.

Met de LANG LEVE DE CLUB campagne wordt het belang van het grondrecht van vrijheid van vereniging en vergadering, nu en in de toekomst benadrukt. Het Nationaal Comité 200 jaar Koninkrijk organiseert deze viering samen met het Oranje Fonds, de Provincie Overijssel, de Gemeente Zwolle en NOC*NSF.

Houd 200jaarkoninkrijk.nl  in de gaten voor meer informatie over het programma, en download de campagneposter hier gratis.

Viering 200 jaar Koninkrijk (2013-2015)
Het Nationaal Comité organiseert en coördineert tussen november 2013 en oktober 2015 de viering van 200 jaar Koninkrijk. De viering wordt zaterdag 26 september 2015 afgesloten in Amsterdam. Tijdens de viering staan we stil bij ons gezamenlijke verleden, heden en toekomst, en een aantal democratische verworvenheden.

Avatar foto

Annemien werkt sinds 2008 bij Niek van der Sprong Culturele Producties. Zij is verantwoordelijk voor de communicatie en sponsoring van de projecten en festivals.