• facebook
  • linkedin
  • twitter

Emma Quilligan

  • Gepubliceerd op: 19/03/2013
  • Door:

Emma  Emma werkt sinds 2009 bij Niek van der Sprong Culturele Producties. Haar kerntaak is de zakelijk leiding van het Stadsfestival. Daarnaast heeft zij een ondersteunende rol bij de verschillende andere projecten en festivals. 

Twijfelen tussen de opleidingen bedrijfskunde of theaterwetenschappen lijkt niet erg voor de hand liggend, maar met mijn interesse voor de zakelijke kant van kunst en cultuur kan ik in dit bedrijf prima uit de voeten. Geen dag is hetzelfde, dat is zo leuk aan Niek van der Sprong Culturele Producties. Sommige dingen horen standaard bij een bepaalde functie of project, maar omdat we vaak ‘in opdracht’ werken zijn steeds andere dingen belangrijk. Tegelijk maakt de variatie het moeilijk om precies uit te leggen wat je zoal doet op een dag: soms werk je de hele dag achter de computer, andere dagen loop je de hele dag door de binnenstad om flyers uit te delen. Het hoort er allemaal bij!

Geen dag is hetzelfde!

Hoogtepunt

Hoogtepunt van mijn werk tot nu toe was de aankomst van de bootjes uit Giethoorn voor het Stadsfestival in september 2012. Dat moment betekende dat het ons was gelukt: een jaar hard werken mondde uit in een prachtig nieuw festival op en om de stadsgrachten van Zwolle!

Contact? Stuur een e-mail naar emma@niekvandersprong.nl