• facebook
  • linkedin
  • twitter

Annemien Brugging

  • Gepubliceerd op: 19/03/2013
  • Door:

Bevrijdingsfestival Overijssel @ Hans van Eijsden 2012

Annemien werkt sinds 2008 bij Niek van der Sprong Culturele Producties. Zij is verantwoordelijk voor de communicatie en sponsoring van de projecten en festivals.

Het blijft bijzonder om mee te werken aan een gerenommeerd festival als het Bevrijdingsfestival Overijssel: een festival met een duidelijke boodschap, waarbij we ieder jaar weer stilstaan bij de vrijheid! Het blijft bijzonder om vanaf het begin betrokken te zijn bij een festival of project en mee te mogen helpen om de contouren uit te zetten. Mede daarom is elk jaar weer anders.

 

Een flinke dosis humor

Van begin tot eind betrokken

Niek van der Sprong, Culturele Producties is niet zomaar een bedrijf, het is een bedrijf waar iedereen de vrijheid krijgt om zich te ontwikkelen en de mogelijkheid heeft om van het begin tot eind betrokken te zijn bij de verschillende projecten. Met collega’s iedere keer weer wat moois, creatiefs en inhoudelijks neerzetten, met een flinke dosis humor, maakt elke klus bijzonder! Het mooiste moment voor mij is wanneer alles wat we vooraf hebben bedacht en voorbereid, als puzzelstukjes in elkaar valt.

Contact? Stuur een e-mail naar annemien@niekvandersprong.nl